Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Volná místa v Charitě Svitavy:

Charita Svitavy nabízí k odkoupení polohovací postel

Cena: 15 tisíc Kč

Kontakt: 736 267 381

i_IMG_5706

i_IMG_5713

Charita Svitavy vyhlašuje výběrové řízení

Charita Svitavy rozšiřuje pracovní tým. Přijme pracovníka v sociálních službách, konkrétně by se jednalo o aktivizační činnosti a přímou obslužnou péči o seniory a osoby se zdravotním postižením.

Omezení úředních hodin ve Světlance - centru denních služeb

První tři týdny v červenci budou na Světlance omezeny úřední hodiny:

PO 8 - 15:30, ST 8 - 12:30

V případě nepřítomnosti vedoucí Venduly Kouřilové se obracejte na sociální pracovnici Bc. Zuzanu Sekaninovou (731 646 944).

Odhlášení / přihlášení obědů na následující den oznamujte v době prázdnin do 11 hodin!

Děkujeme za pochopení.

Arcidiecézní charita Olomouc připomíná 20. výročí od ničivých povodní

Arcidiecézní charita Olomouc připomíná 20. výročí od ničivých povodní speciálním webem www.povodne97.cz, kde si lidé přečtou příběhy, které se opravdu staly, prohlédnou si dobové fotografie a zjistí, jak voda zaplavovala Moravu den po dni. Na motivy některých příběhů navíc vytvořili rozhlasoví tvůrci minutové hry. Ty odvysílá Český rozhlas Olomouc během července. Po premiéře si tyto hry pustí také čtenáři charitního speciálního webu. Výročí připomínají také video spoty zobrazující zaplavená místa před 20 lety a to, jak vypadají v současnosti.

Bylo požehnáno svozové vozidlo

Na závěr školního roku na zahradě Světlanky – centra denních služeb (CDS) bylo požehnáno nové vozidlo, které je využíváno ke svozu klientů, při programu CDS, převozu lůžek v rámci Půjčovny kompenzačních pomůcek.

Kontejner pro Haiti - co sbíráme

Charita Svitavy je sběrným místem projektu Kontejner pro Haiti. Vybírá pouze nové věci specifikované níže:

Zaměstnanci Kooperity pomáhají potřebným

Charita Svitavy spolupracuje s pojišťovnou Kooperativa již několik let v rámci firemního dobrovolnictví, někteří ze zaměstnanců jsou pravidelnými tříkrálovými koledníky. Věnují nám nejenom svůj čas. Již podruhé její zaměstnanci projevili ochotu pomoci "ze své kapsy" potřebným. Obdivujeme je za to, a jsme jim za to velice vděčni.

DÍKY za hlasování v Burze filantropie

Máme velikou radost, v internetovém hlasování Burzy filantropie jsme vyhráli. Díky všem, kteří hlasovali, sdíleli a posílali prosbu dál!!!

Díky Vašim hlasům máme jistotu, že v říjnu budeme náš projekt představovat možným dárcům.

index

24. července

Volná místa v Charitě Svitavy:

17. července

Charita Svitavy nabízí k odkoupení polohovací postel