Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

25. výročí Charity Svitavy

14. 12. 2018 uplyne 25 let od zřízení Charity Svitavy olomouckým arcibiskupem Mons. Janem Graubnerem.  Charita Svitavy připravuje k oslavám několik akcí.

Výroční zpráva za rok 2017 vydaná

Rádi bychom Vás upozornili na vydanou Výroční zprávu Charity Svitavy za rok 2017.

Mobilní zahrádky již v provozu!

Milí (všichni, kteří máte svůj podíl na našem projektu "Ať vše dobré zakoření"),

rádi bychom se s vámi podělili o zážitky "z mobilních zahrádek".

Výbor dobré vůle - Nadace Olgy Havlové podpořil vzdělávání pracovníků

Správní rada Výboru dobré vůle - Nadace Olgy Havlové rozhodla poskytnout nadační příspěvek na projekt "Vzděláváním ke kvalitě poskytované péče". Podpoří tak zvyšování kvality poskytované péče našim klientům, v tomto případě seniorům ve Světlance - centru denních služeb.  Za tuto pomoc jsme velmi vděčni.

Adopce na dálku - aktuality 2018

Obdrželi jsme dopis od Dorotie Beltinor, kterou Charita Svitavy podporuje v rámci projektu Adopce na dálku® - Haiti. Tento projekt provozuje Arcidiecézní charita Olomouc.

Děkujeme...

... že jste nás podpořili v Burze Filantropie.

Náš projekt Ovocný sad Olgy Havlové v hlasování na Burze Filantropie VYHRÁL!!! Děkujeme všem, kteří poslali svůj hlas a náš projekt podpořili.

Máte šanci nás podpořit!

Od čtvrtka 10. do čtvrtka 17. května 2018 do 12 hodin můžete dát hlas našemu projektu v rámci Burzy filantropie.

Díky Vašim hlasům budeme mít větší šanci prezentovat náš projekt před donátory a prostřednictvím získaných financí projekt uskutečnit.

Pomáháme potřebným

Na jaře jsme pomohli rodině nacházející se ve složité životní situaci i díky vstřícnosti společnosti TAUER GROUP, a.s. Jsme rádi, když můžeme lidem, kteří se dostali do tíživé situace, pomoci prostřednictvím tzv. přímé sociální pomoci, která je financovaná z prostředků Tříkrálové sbírky.

Kontejner pro Zambii: pomozme dětem studovat a učit se šít a farmařit

Chiparamba - Vybavit školy v chudé zambijské vesnici, dodat tam zdravotní potřeby či věci potřebné pro výuku řemesel (šicí dílna a farmaření). To je cílem materiální sbírky sudoměřických farníků a Arcidiecézní charity Olomouc (ACHO). Sbírka Kontejner pro Zambii potrvá do 15. června...

Křížová cesta za Charitu Svitavy

Pozvání na cestu...

...na cestu s Charitou Svitavy. Na cestu křížovou. V postním období se každoročně vydává Charita Svitavy na společnou křížovou cestu.

17. srpna

28. června

Vyšlo nové číslo Světlankovského časopisu

V těchto dnech vyšlo nové číslo Světlankovského časopisu. Ke stažení je zde.

Všem čtenářům přejeme pěkné chvíle při čtení časopisu.