Spolupracujeme:

Centrum na podporu integrace cizinců v Pardubickém kraji

DTP centrum v.o.s.

Integrovaná střední škola Moravská Třebová                                                 Internátní školní jídelna Svitavy

Integrovaná střední škola Moravská Třebová                          Internátní školní jídelna Svitavy

Jaroslav Hnát, autobusová doprava                                                 Občanské sdružení Bonanza

Jaroslav Hnát, autobusová doprava                                  Občanské sdružení Bonanza

Středisko kulturních služeb Svitavy                                                       SPORTES Svitavy, s.r.o.

Středisko kulturních služeb Svitavy                                           SPORTES Svitavy s.r.o.

Svaz postižených civilizačními chorobami v České republice, o.s.                                                            Nemocnice Pardubického kraje, a.s.

Svaz postižených civilizačními chorobami v České republice, o.s.           Nemocnice Pardubického kraje, a.s.

17. srpna

28. června

Vyšlo nové číslo Světlankovského časopisu

V těchto dnech vyšlo nové číslo Světlankovského časopisu. Ke stažení je zde.

Všem čtenářům přejeme pěkné chvíle při čtení časopisu.