Zobrazit články z rubriky:  Akce pro veřejnostSvětlanka - centrum denních služebStředisko humanitární pomociTříkrálová sbírkaPostní almužnaCharitní pečovatelská službaFinancováníAktuality

25. výročí Charity Svitavy

14. 12. 2018 uplyne 25 let od zřízení Charity Svitavy olomouckým arcibiskupem Mons. Janem Graubnerem.  Charita Svitavy připravuje k oslavám několik akcí.

Výroční zpráva za rok 2017 vydaná

Rádi bychom Vás upozornili na vydanou Výroční zprávu Charity Svitavy za rok 2017.

Mobilní zahrádky již v provozu!

Milí (všichni, kteří máte svůj podíl na našem projektu "Ať vše dobré zakoření"),

rádi bychom se s vámi podělili o zážitky "z mobilních zahrádek".

Výbor dobré vůle - Nadace Olgy Havlové podpořil vzdělávání pracovníků

Správní rada Výboru dobré vůle - Nadace Olgy Havlové rozhodla poskytnout nadační příspěvek na projekt "Vzděláváním ke kvalitě poskytované péče". Podpoří tak zvyšování kvality poskytované péče našim klientům, v tomto případě seniorům ve Světlance - centru denních služeb.  Za tuto pomoc jsme velmi vděčni.

Adopce na dálku - aktuality 2018

Obdrželi jsme dopis od Dorotie Beltinor, kterou Charita Svitavy podporuje v rámci projektu Adopce na dálku® - Haiti. Tento projekt provozuje Arcidiecézní charita Olomouc.

Děkujeme...

... že jste nás podpořili v Burze Filantropie.

Náš projekt Ovocný sad Olgy Havlové v hlasování na Burze Filantropie VYHRÁL!!! Děkujeme všem, kteří poslali svůj hlas a náš projekt podpořili.

Máte šanci nás podpořit!

Od čtvrtka 10. do čtvrtka 17. května 2018 do 12 hodin můžete dát hlas našemu projektu v rámci Burzy filantropie.

Díky Vašim hlasům budeme mít větší šanci prezentovat náš projekt před donátory a prostřednictvím získaných financí projekt uskutečnit.

Pomáháme potřebným

Na jaře jsme pomohli rodině nacházející se ve složité životní situaci i díky vstřícnosti společnosti TAUER GROUP, a.s. Jsme rádi, když můžeme lidem, kteří se dostali do tíživé situace, pomoci prostřednictvím tzv. přímé sociální pomoci, která je financovaná z prostředků Tříkrálové sbírky.

Kontejner pro Zambii: pomozme dětem studovat a učit se šít a farmařit

Sbírka Kontejner pro Zambii pomůže nejen dětem

Chiparamba - Vybavit školy v chudé zambijské vesnici, dodat tam zdravotní potřeby či věci potřebné pro výuku řemesel (šicí dílna a farmaření). To je cílem materiální sbírky sudoměřických farníků a Arcidiecézní charity Olomouc (ACHO). Sbírka Kontejner pro Zambii potrvá do 15. června...

Křížová cesta za Charitu Svitavy

Pozvání na cestu...

...na cestu s Charitou Svitavy. Na cestu křížovou. V postním období se každoročně vydává Charita Svitavy na společnou křížovou cestu.

17. srpna

28. června

Vyšlo nové číslo Světlankovského časopisu

V těchto dnech vyšlo nové číslo Světlankovského časopisu. Ke stažení je zde.

Všem čtenářům přejeme pěkné chvíle při čtení časopisu.