Žehnání nových prostor Charity Svitavy

Ve čtvrtek 16. 3. 2016 při příležitosti děkanátního setkání kněží požehnal prezident ACHO, mons. Bohumír Vitásek, Charitě Svitavy nové prostory na Polní ulici č. 2.

Zde sídlí od února letošního roku Charitní pečovatelská služba a v nejbližší době zde také zahájí provoz detašované pracoviště Centra denních služeb – Světlanka. Dílna u Pata a Mata, kterou vede Václav Hruška, bude v brzké době sousedit s dílnou výtvarnou a také šicí. Prostory tak pomohou rozšířit kapacitu centra, dovolí trávit radostný čas tvoření většímu počtu lidí, než bylo doposud možné. Účastníci děkanské rady, a tedy i žehnání nové budovy, se seznámili s novým působištěm Charity a zároveň s ukázkami tvorby klientů, s výsledky společného snažení.

Miriam Holubcová, DiS.
Pastorační asistentka

21. září

Půjčovna kompenzačních pomůcek

Oznamujeme, že ve středu 27. září 2017 bude Půjčovna kompenzačních pomůcek uzavřena .

Děkujeme za pochopení.

8. září

Inspekce v Charitní pečovatelské službě

V polovině srpna proběhla v Charitní pečovatelské službě inspekce Ministerstva práce a sociálních věcí, která dopadla výborně. Více informací o proběhlé inspekci je možné najít v registru sociálních služeb.