Žehnání nových prostor Charity Svitavy

Ve čtvrtek 16. 3. 2016 při příležitosti děkanátního setkání kněží požehnal prezident ACHO, mons. Bohumír Vitásek, Charitě Svitavy nové prostory na Polní ulici č. 2.

Zde sídlí od února letošního roku Charitní pečovatelská služba a v nejbližší době zde také zahájí provoz detašované pracoviště Centra denních služeb – Světlanka. Dílna u Pata a Mata, kterou vede Václav Hruška, bude v brzké době sousedit s dílnou výtvarnou a také šicí. Prostory tak pomohou rozšířit kapacitu centra, dovolí trávit radostný čas tvoření většímu počtu lidí, než bylo doposud možné. Účastníci děkanské rady, a tedy i žehnání nové budovy, se seznámili s novým působištěm Charity a zároveň s ukázkami tvorby klientů, s výsledky společného snažení.

Miriam Holubcová, DiS.
Pastorační asistentka

17. května

23. května Světlanka uzavřena

Připomínáme všem našim klientům a jejich rodinám, že v úterý 23. května bude Světlanka zavřená z důvodu školení zaměstnanců!!!!

Děkujeme za pochopení.

18519732_838722859626167_1141909623624328811_n

13. dubna

Požehnané Velikonoce

Přejeme nám všem, ať nám neunikne smysl Velikonoc, ať máme možnost se zastavit a načerpat sílu do dalších dnů.

Velikonoce_2017