Pomáháme potřebným

Na jaře jsme pomohli rodině nacházející se ve složité životní situaci i díky vstřícnosti společnosti TAUER GROUP, a.s. Jsme rádi, když můžeme lidem, kteří se dostali do tíživé situace, pomoci prostřednictvím tzv. přímé sociální pomoci, která je financovaná z prostředků Tříkrálové sbírky.

Pomoci většinou předchází návštěva pracovníka Střediska humanitární pomoci, který zmapuje situaci rodiny, její potřeby a způsob, jak pomoci. Na základě těchto podkladů a také na základě podkladů od zástupců státní správy rozhodne Charita o poskytnutí nebo neposkytnutí pomoci.

V tomto případě jsme se pomoci rozhodli. Automatická pračka i postel, potěšily.

i_IMG_20180504_114626

17. srpna

28. června

Vyšlo nové číslo Světlankovského časopisu

V těchto dnech vyšlo nové číslo Světlankovského časopisu. Ke stažení je zde.

Všem čtenářům přejeme pěkné chvíle při čtení časopisu.