Tříkrálová sbírka je v plném proudu

Bojujeme s nemocemi, s časem i náladami malých králíčků, ale radost  lidí z vzácné návštěvy  vše obrátí k dobrému, dodává  energii. Loni byl na Tři krále třeskutý mráz, i když sluníčko potutelně lákalo ven, letos je ke koledníkům zatím počasí milosrdné.

Stejně i lidé. V drtivé většině mají z návštěvy Tří králů radost, vnímají, že přinášejí požehnání, úsměvy, naději pro potřebné a hudební osvěžení. Kasička je důležitá až pak, po přání všeho dobrého do roku 2018.

Peníze, které prostřednictvím Charity doputují kam je třeba, mohou hodně ulehčit život, těm, kteří žijí v mínusových položkách.

Delegace z dalekých krajů a jejich malá i velká veličenstva budou zdobit ulice až do neděle 14. 1. 2018, kdy Tříkrálová sbírka letošního roku končí. Na malebné skupinky malých i velkých králů a králíčků se pak budeme těšit zase až za rok. Koho Tři králové nezastihnou doma a do sbírky by chtěl přispět, může tak učinit v sídle Charity Svitavy Hřbitovní 2257/1.

Miriam Holubcová

14. května

Jak pomůže sbírka "Auto pro Haiti?"

Více informací v článku zde.

Sbírku přiblíží i nový spot natočený přímo při misi  na Haiti: https://youtu.be/el4iKGsXlYw

auto_haiti