Tříkrálová sbírka je v plném proudu

Bojujeme s nemocemi, s časem i náladami malých králíčků, ale radost  lidí z vzácné návštěvy  vše obrátí k dobrému, dodává  energii. Loni byl na Tři krále třeskutý mráz, i když sluníčko potutelně lákalo ven, letos je ke koledníkům zatím počasí milosrdné.

Stejně i lidé. V drtivé většině mají z návštěvy Tří králů radost, vnímají, že přinášejí požehnání, úsměvy, naději pro potřebné a hudební osvěžení. Kasička je důležitá až pak, po přání všeho dobrého do roku 2018.

Peníze, které prostřednictvím Charity doputují kam je třeba, mohou hodně ulehčit život, těm, kteří žijí v mínusových položkách.

Delegace z dalekých krajů a jejich malá i velká veličenstva budou zdobit ulice až do neděle 14. 1. 2018, kdy Tříkrálová sbírka letošního roku končí. Na malebné skupinky malých i velkých králů a králíčků se pak budeme těšit zase až za rok. Koho Tři králové nezastihnou doma a do sbírky by chtěl přispět, může tak učinit v sídle Charity Svitavy Hřbitovní 2257/1.

Miriam Holubcová

12. února

Srdečně zveme na výstavu

PROMĚNY.

Výstava bude zahájena vernisáží, která proběhne ve foyer multikulturního centra Fabriky 1. března 2018 ve 14 hodin. Na vernisáži zazpívají klienti CDS Světlanka a vzácný host, koncertní mistr Janáčkovy opery v Brně, violoncellista Josef Klíč.

pozvánka Proměny7

2. února

Výběrové řízení

... pro Charitní pečovatelskou službu

chps-vr-2016

informace o pracovní pozici zde.