Křížová cesta za Charitu Svitavy

Srdečně zveme na křížovou cestu za Charitu Svitavy. Zváni jsou nejenom klienti a zaměstnanci Charity Svitavy, ale také všichni, kteří vnímají její poslání jako smysluplné.

Místo: Kostel Navštívení Panny Marie ve Svitavách
Termín: 16. 3. 2018, 17:20
Kategorie: Duchovní

Pozvání na cestu.

Na cestu s Charitou Svitavy. Na cestu křížovou. V postním období se každoročně vydává Charita Svitavy na společnou křížovou cestu. Zaměstnanci spolu s farníky a dalšími zájemci se také letos sejdou k této modlitbě postní doby. Čas, místo a datum najdete v pozvánce.

27. listopadu

Hledají se vedoucí kolednických slupinek i malí koledníci

Tříkrálová sbírka se blíží! Hledají se vedoucí kolednických skupinek i malí koledníci.
Nabízíme dobrý pocit, že můžete udělat dobrý skutek. Můžete si vyzkoušet, jaké je to koledovat na Tři krále a pomoci potřebným. Poznáte nové lidi a získáte novou zkušenost. Doporučujeme všem
Kontakt: miriam.holubcova@svitavy.charita.cz / +420 730 594 522

post_940x788_96dpi