PROMĚNY - Výstava autorských prací klientů

Výsledky práce klientů ve výtvarném atelieru, v němž pracují pod vedením MgA. Tomáše Krásy, si budete moci prohlédnout na jejich autorské výstavě, která již tradičně nese název Proměny. Pokud bychom měli najít klíčová témata, která provázela vznik letošních původních prací, byla by jimi radost, autentičnost, odvaha, objevování, hra s barvami, tvary i s vlastními schopnostmi, hledání vlastních hranic a možností.

Výstava byla zahájena vernisáží, která proběhla ve foyer multikulturního centra Fabrika 1. března 2018.Výstavu si bude možné prohlédnout až do 15. dubna 2018.

Místo: Fabrika Svitavy
Termín: 1. 3. 2018 — 15. 4. 2018
Kategorie: Výstava

27. listopadu

Hledají se vedoucí kolednických slupinek i malí koledníci

Tříkrálová sbírka se blíží! Hledají se vedoucí kolednických skupinek i malí koledníci.
Nabízíme dobrý pocit, že můžete udělat dobrý skutek. Můžete si vyzkoušet, jaké je to koledovat na Tři krále a pomoci potřebným. Poznáte nové lidi a získáte novou zkušenost. Doporučujeme všem
Kontakt: miriam.holubcova@svitavy.charita.cz / +420 730 594 522

post_940x788_96dpi