Září ve Světlance

Prázdniny se nám rychle nachýlily ke svému konci a je tu zase září. My ve Světlance jsme ale nezaháleli a stále jsme něco vyráběli a podnikali a chceme se o to s vámi podělit.

Například jsme malovali na hrníčky, šili výrobky, mazlili se s Ronjou, co k nám chodí na canesterapii, zavzpomínali jsme si při reminiscenci na téma Dožínky, zašli jsme se najíst do restaurace Na Kopečku, navštívili jsme řezbářský memorial Aloise Petruse ve Svitavách a hádali jsme význam předmětů, co se ukrývaly na půdě.

Proto neváhejte a využijte našeho Dne otevřených dveří 27. 9. 2016 a přijďte se za námi na Světlanku také podívat. Rádi vás uvidíme.

Zuzana Sekaninová

19. prosince 2018

Vánoční přání

Požehnané svátky vánoční a nový rok plný lásky přejí pracovníci Charity Svitavy.

PF 2019

27. listopadu 2018

Hledají se vedoucí kolednických slupinek i malí koledníci

Tříkrálová sbírka se blíží! Hledají se vedoucí kolednických skupinek i malí koledníci.
Nabízíme dobrý pocit, že můžete udělat dobrý skutek. Můžete si vyzkoušet, jaké je to koledovat na Tři krále a pomoci potřebným. Poznáte nové lidi a získáte novou zkušenost. Doporučujeme všem
Kontakt: miriam.holubcova@svitavy.charita.cz / +420 730 594 522

post_940x788_96dpi