Tříkrálová sbírka 2017

Do konce letošní Tříkrálové sbírky zbývají bez dneška pouhé tři dny. Až do neděle můžete tříkrálové skupinky s větším, či menším počtem králů a králíčků potkávat v ulicích měst i v obcích Svitavska. Nesou požehnání, radost a možnost podílet se na dobru pro ostatní. Pokud nemůžete nebo nechcete přispět finančně, nevadí, věnujte jim alespoň úsměv, ten nic nestojí.

Pokud byste rádi přispěli, přestože vás koledníci nezastihli doma, můžete tak učinit buď na Světlance - CDS v Jungmannově ulici 1558/6 nebo přímo v sídle Charity Svitavy, Hřbitovní 2257/1.

Pro uživatele mobilních telefonů platí i nadále možnost přispět formou DMS a to v podobě: DMS – KOLEDA (dms mezera koleda) na číslo 87 777. DMS stojí 30 Kč, z každé z nich dostane Charita ČR 28, 50 Kč.

5. října

Půjčovna kompenzačních pomůcek

Oznamujeme, že ve středu 17. října 2018 bude Půjčovna kompenzačních pomůcek z technických důvodů uzavřena . Otevřeno bude ve čtvrtek 18. 10. 2018 v tyto časy: 10:00 - 12:00 a 13:00 - 15:00 .

Děkujeme za pochopení.

17. srpna