Tříkrálová sbírka 2017

Do konce letošní Tříkrálové sbírky zbývají bez dneška pouhé tři dny. Až do neděle můžete tříkrálové skupinky s větším, či menším počtem králů a králíčků potkávat v ulicích měst i v obcích Svitavska. Nesou požehnání, radost a možnost podílet se na dobru pro ostatní. Pokud nemůžete nebo nechcete přispět finančně, nevadí, věnujte jim alespoň úsměv, ten nic nestojí.

Pokud byste rádi přispěli, přestože vás koledníci nezastihli doma, můžete tak učinit buď na Světlance - CDS v Jungmannově ulici 1558/6 nebo přímo v sídle Charity Svitavy, Hřbitovní 2257/1.

Pro uživatele mobilních telefonů platí i nadále možnost přispět formou DMS a to v podobě: DMS – KOLEDA (dms mezera koleda) na číslo 87 777. DMS stojí 30 Kč, z každé z nich dostane Charita ČR 28, 50 Kč.

19. prosince 2018

Vánoční přání

Požehnané svátky vánoční a nový rok plný lásky přejí pracovníci Charity Svitavy.

PF 2019

27. listopadu 2018

Hledají se vedoucí kolednických slupinek i malí koledníci

Tříkrálová sbírka se blíží! Hledají se vedoucí kolednických skupinek i malí koledníci.
Nabízíme dobrý pocit, že můžete udělat dobrý skutek. Můžete si vyzkoušet, jaké je to koledovat na Tři krále a pomoci potřebným. Poznáte nové lidi a získáte novou zkušenost. Doporučujeme všem
Kontakt: miriam.holubcova@svitavy.charita.cz / +420 730 594 522

post_940x788_96dpi