Tříkrálová sbírka 2017

Do konce letošní Tříkrálové sbírky zbývají bez dneška pouhé tři dny. Až do neděle můžete tříkrálové skupinky s větším, či menším počtem králů a králíčků potkávat v ulicích měst i v obcích Svitavska. Nesou požehnání, radost a možnost podílet se na dobru pro ostatní. Pokud nemůžete nebo nechcete přispět finančně, nevadí, věnujte jim alespoň úsměv, ten nic nestojí.

Pokud byste rádi přispěli, přestože vás koledníci nezastihli doma, můžete tak učinit buď na Světlance - CDS v Jungmannově ulici 1558/6 nebo přímo v sídle Charity Svitavy, Hřbitovní 2257/1.

Pro uživatele mobilních telefonů platí i nadále možnost přispět formou DMS a to v podobě: DMS – KOLEDA (dms mezera koleda) na číslo 87 777. DMS stojí 30 Kč, z každé z nich dostane Charita ČR 28, 50 Kč.

16. května

Hlasujte pro nás v Burze filantropie

štětecHlasování v Burze filantropie bylo spuštěno!

Charita Svitavy se jí účastní s projektem „Ateliér plný života – podpořte nás v tvoření“.

Podpořte nás prosím. Hlasovat je možné do 23. 5. zde: http://www.burzafilantropie.cz/pardubickykraj/burza-2019/okres-svitavy-2019/atelier-plny-zivota-podporte-nas-v-tvoreni/

S vašimi hlasy máme šanci, že pořídíme chybějící vybavení a materiál do tvůrčích ateliérů a dílen pro naše klienty.

Děkujeme vám za podporu!

Návrh bez názvu

9. května

VZADU V SADU

180x180

Buďte všichni co nejsrdečněji zváni na zahradní hudební benefiční festival VZADU V SADU.

Zahrají skvělí muzikanti!

Čeká vás Mary´s Meals - infostánek i výborné občerstvení. Slavnostně otevřeme sad Olgy Havlové na zahradě Světlanky - vezměte si s sebou deku, ať si můžete lehnout pod strom. Sadu požehná a celou akci moderuje Ladislav Heryán.

Vstupné je 150,-. Výtěžek ze vstupného bude použit na vybudování cesty do sadu, díky které se budou moci po zahradě pohodlně pohybovat také lidé na vozíku a senioři.

Pro děti v doprovodu rodičů je vstup zdarma, je pro ně připraveno divadlo a tvoření.

Předprodej vstupenek: Fabrika Svitavy, Infocentrum Svitavy, Charita Svitavy- Světlanka CDS, na místě před akcí.

Akce se koná pod záštitou radního Pardubického kraje Pavla Šotoly.

Plakat_Mail