Informace o zpracování osobních údajů

Charita Svitavy, IČ: 47490462, se sídlem Hřbitovní 2257/1, 568 02 Svitavy (dále také jen „správce“), tímto prohlašuje, že ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (toto nařízení bude dále označováno jen jako „GDPR“) zpracovává osobní údaje subjektů údajů pro svou činnost, a je tedy správcem osobních údajů (tj. osobou, která určuje způsoby a účely zpracování osobních údajů).

Zpracování osobních údajů

Charita Svitavy zpracovává osobní údaje zejména v následujících oblastech:

  • agenda související s poskytováním sociálních služeb na základě zákona č. 108/2006 Sb.,
  • personální a účetní agenda,
  • správa majetku a souvisejících smluvních vztahů,
  • pořádání akcí pro veřejnost,
  • pořádání dobročinných sbírek.

Pro zpracování osobních údajů svědčí správci tituly plnění zákonné povinnosti, plnění smlouvy, oprávněného zájmu správce nebo třetí osoby nebo souhlasu se zpracováním osobních údajů uděleného subjektem údajů. Při zpracování osobních údajů se správce řídí zákonem stanovenými lhůtami a lhůtami stanovenými po pečlivém zvážení ve vnitřním předpise tak, aby nedocházelo k porušování práv subjektů údajů.

V rámci zpracování osobních údajů je v některých případech nutné předat osobní údaje jiné osobě. Charita Svitavy se snaží předávání minimalizovat, v některých případech je ale nezbytné pro splnění povinností organizace ze zákona, smlouvy nebo v rámci činnosti Charity. Ve všech případech, kdy správce předává osobní údaje jiné osobě, dbá organizace o zajištění maximální ochrany práv subjektů údajů.

Kontaktní místo

Charita Svitavy nemá povinnost jmenovat pověřence pro ochranu osobních údajů. V případě jakýchkoli přání nebo dotazů nás však můžete kontaktovat poštou na adrese Hřbitovní 2257/1, 568 02 Svitavy, nebo prostřednictvím e-mailu na adrese 4gsyQOQkcbGk.i2938Es-Z29g.

Protože dbáme na ochranu osobních údajů, určili jsme koordinátora GDPR, který je připraven reagovat na Vaše zprávy, přání a stížnosti tak, aby bylo dosaženo co možná nejvyšší spokojenosti na Vaší straně.

Práva subjektu údajů

Aby byla zajištěna možnost subjektů údajů rozhodovat v co možná nejširší míře o zpracování jejich osobních údajů, stanovuje GDPR řadu práv, která lze vůči jakémukoli správci údajů uplatnit. V případě, že se rozhodnete některé ze svých práv uplatnit, obraťte se buď na správce nebo přímo na našeho koordinátora GDPR.

Vaše požadavky budou posouzeny a vyřešeny v souladu s příslušnými ustanoveními obecných nařízení. Pokud konečně nebudete s čímkoli spokojeni nebo si budete myslet, že jsme Vaši žádost nevyřídili tak, jak jsme měli, máte právo obrátit se se stížností na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Dovolujeme si zdůraznit, že ať jste ke správci v jakémkoli poměru, nehrozí Vám na základě uplatnění těchto práv žádné riziko. Je naším zájmem zpracovávat osobní údaje zákonně a řádně a nepoškozovat Vaše práva. Pokud máte pochybnosti, že se nám to daří, budeme rádi, když nás na to upozorníte.

Tříkrálová sbírka 2019
Podpořte nás
 

Charita Svitavy

Hřbitovní 2257/1

568 02 Svitavy

 

IČ: 47 49 04 62

účet: 15507664/0600

 
 

NOVINKY

13. listopadu

Kalendář 2019

Charita Svitavy nabízí kalendář na rok 2019 s fotografiemi Tomáše Hladíka.

Kalendář_2019_TH 01

Tomáš Hladík se ve své fotografii zaměřuje na design, architekturu a přírodu. Charitativní kalendář na rok 2019 byl vydán k 25. výročí Charity Svitavy pod záštitou Svazu českých fotografů, z.s. Jde o výběr fotografií, které byly vystaveny na Národní soutěži amatérské fotografie v letech 2000 - 2016, kde Tomáš získal několik ocenění.

Kontakt: info@svitavy.charita.cz

Hodnota kalendáře: 500 Kč

Kalendář je k dostání v sídle Charity Svitavy, na recepci Fabriky Svitavy, v Městském informačním centru Svitavy a v Městském muzeu a galerii ve Svitavách.

28. června

Vyšlo nové číslo Světlankovského časopisu

V těchto dnech vyšlo nové číslo Světlankovského časopisu. Ke stažení je zde.

Všem čtenářům přejeme pěkné chvíle při čtení časopisu.

 
 

GIVT.cz

 
 

DĚKUJEME

DĚKUJEME

... za podporu našeho projektu v Burze filantropie.

Díky všem hlasům v internetovém hlasování máme jistou účast na Burze filantropie v Litomyšli a můžeme svůj projekt obhajovat před donátory.

 

Více informací zde.