Sociální služby bychom nemohli poskytovat bez finančních prostředků, které dostáváme od organizací a jednotlivců:

Město Svitavy                               Pardubický kraj

Město Svitavy                                                      Pardubický kraj

Obec Brněnec                  Město Březová nad Svitavou                          Obec Hradec nad Svitavou                Obec Koclířov

Obec Brněnec      Město Březová nad Svitavou      Obec Hradec nad Svitavou      Obec Koclířov

Obec Dětřichov                                             Obec Kamenná Horka

Obec Dětřichov                                            Obec Kamenná Horka

Obec Opatov                   Obec Opatovec                    Obec Radiměř                   Obec Vendolí

Obec Opatov                    Obec Opatovec                    Obec Radiměř                    Obec Vendolí

Atomsteel, s.r.o.           Kooperativa pojišťovna, a.s.                 Qanto CZ, s.r.o.

Atomsteel, s.r.o.                         Kooperativa pojišťovna, a.s., VIG                         Qanto CZ, s.r.o.

Konto bariéry - Nadace Charty 77                    Svitavské tenisové srdce                               Výbor dobré vůle - Nadace Olgy Havlové

Konto bariéry - Nadace Charty 77      Svitavské tenisové srdce      Výbor dobré vůle - Nadace Olgy Havlové

BON-CAR Svitavy

Všem srdečně děkujeme.

5. října

Půjčovna kompenzačních pomůcek

Oznamujeme, že ve středu 17. října 2018 bude Půjčovna kompenzačních pomůcek z technických důvodů uzavřena . Otevřeno bude ve čtvrtek 18. 10. 2018 v tyto časy: 10:00 - 12:00 a 13:00 - 15:00 .

Děkujeme za pochopení.

17. srpna