Benefiční koncert Charity Svitavy se svitavskými umělci

V pondělí 8. října se uskuteční ve svitavském kulturním centru Fabrika benefiční koncert. Ten je uspořádán při příležitosti 25. výročí vzniku Charity Svitavy. Během večera vystoupí několik umělců napříč žánry, mj. pěvecký sbor Dalibor, skupina Syfon a další. Koncert se koná pod záštitou krajského radního Ing. Pavla Šotoly a starosty Svitav Mgr. Davida Šimka.

Charita Svitavy byla zřízena 14. 12. 2018 olomouckým arcibiskupem Mons. Janem Graubnerem.

Během let své existence Charita byla po boku mnoha lidem prostřednictvím svých služeb (Charitní pečovatelská služba, Centra denních služeb, Odlehčovací služba, Občanská poradna). Nedílnou součástí charitního díla je také humanitární činnost.

Jsme vděčni všem lidem, kteří ve svitavské Charitě nechali kus života, klientům i pracovníkům. Děkujeme všem, kteří Charitu podporovali a stále podporují.

Přijďte společně s námi 25. narozeniny Charity oslavit.

Plakat 25let Charity