Mobilní zahrádky již v provozu!

Milí (všichni, kteří máte svůj podíl na našem projektu "Ať vše dobré zakoření"),

rádi bychom se s vámi podělili o zážitky "z mobilních zahrádek".

Výbor dobré vůle - Nadace Olgy Havlové podpořil vzdělávání pracovníků

Správní rada Výboru dobré vůle - Nadace Olgy Havlové rozhodla poskytnout nadační příspěvek na projekt "Vzděláváním ke kvalitě poskytované péče". Podpoří tak zvyšování kvality poskytované péče našim klientům, v tomto případě seniorům ve Světlance - centru denních služeb.  Za tuto pomoc jsme velmi vděčni.

Děkujeme...

... že jste nás podpořili v Burze Filantropie.

Náš projekt Ovocný sad Olgy Havlové v hlasování na Burze Filantropie VYHRÁL!!! Děkujeme všem, kteří poslali svůj hlas a náš projekt podpořili.

Máte šanci nás podpořit!

Od čtvrtka 10. do čtvrtka 17. května 2018 do 12 hodin můžete dát hlas našemu projektu v rámci Burzy filantropie.

Díky Vašim hlasům budeme mít větší šanci prezentovat náš projekt před donátory a prostřednictvím získaných financí projekt uskutečnit.

Upravené prostory ve Světlance

Charita Svitavy upravila nové prostory pro seniory ve Světlance - centru denních služeb pro kvalitnější trávení času seniorů. Za příspěvek a podporu jsme velice vděčni; na úpravu prostor přispěl Výbor dobré vůle - Nadace Olgy Havlové, na vybavení přispěla firma Kovojoch ze Svitav..

Výbor dobré vůle - Nadace Olgy Havlové podpoří úpravu prostor ve Světlance

Výbor dobré vůle - Nadace Olgy Havlové se rozhodl podpořit projekt "Realizace nových prostor pro seniory ve Světlance - centru denních služeb". Za příspěvek a podporu jsme velice vděčni.

Charita Svitavy chce vše dobré zakořenit

Charita Svitavy přiváží z Burzy filantropie v Litomyšli příslib podpory projektu "Ať vše dobré zakoření" ve výši 36 tisíc korun. Díky této podpoře bude moci prohlubovat vztahy mezi klienty i organizacemi na svitavsku a přinášet radost těm, kteří již nevěřili, že budou ještě někdy moci pracovat na zahrádce.

Svitavské tenisové srdce z.s. podpořilo Charitu Svitavy

8. září 2017 se uskutečnil již 5. ročník benefičního turnaje Svitavské tenisové srdce, které vzniklo za účelem pořádání sportovních a kulturních akcí, které podporují vybrané charitativní projekty.

Cílem je pomáhat především starým či nemocným lidem a opuštěným či handicapovaným dětem.

Charita Svitavy úspěšná v projektu Ateliér bez bariér

K tomu, aby se vybudoval bezbariérový přístup do budovy Charity Svitavy na Polní ulici, chybí jen krok. Objednat firmu a budovat. Do této doby jsme se starali o to, jak projekt "Ateliér bez bariér" financovat. Z potřebných 151 000 Kč se podařilo nashromáždit 129 473 Kč. To vše díky podpoře Konta bariéry, ČSOB pomáhá regionům, Společně za úsměv a GIVT.cz.

Díky darům nové auto

Charita Svitavy pořídila ke svozu klientů nové vozidlo, protože to stávající dosloužilo a bylo několikrát za rok v servisu. Z potřebných 697 531 Kč se podařilo nashromáždit 606 224 Kč. To vše díky podpoře Tříkrálové sbírky, města Svitavy, donátorů v Burze filantropie (Saint-Gobain Adfors CZ s.r.o., Nadační fond J&T, Pardubický kraj), Výboru dobré vůle - Nadaci Olgy Havlové, Svitavskému tenisovému srdci a dalším firemním a individuálním dárcům.

13. listopadu

28. června

Vyšlo nové číslo Světlankovského časopisu

V těchto dnech vyšlo nové číslo Světlankovského časopisu. Ke stažení je zde.

Všem čtenářům přejeme pěkné chvíle při čtení časopisu.