Máte šanci nás podpořit!

Od čtvrtka 10. do čtvrtka 17. května 2018 do 12 hodin můžete dát hlas našemu projektu v rámci Burzy filantropie.

Díky Vašim hlasům budeme mít větší šanci prezentovat náš projekt před donátory a prostřednictvím získaných financí projekt uskutečnit.

Na Burze filantropie mají neziskové organizace příležitost představit svůj projekt před zástupci firem z regionu a žádat je o prostředky na jeho financování.

Charita Svitavy v letošním roce přihlásila svůj projekt "Ovocný sad Olgy Havlové", jehož cílem je vybudovat na zahradě Světlanky - centra denních služeb ovocný sad. Výsadba nového sadu navazuje svou myšlenkou také na loňský projekt mobilních zahrádek, který díky internetovému hlasování nás přímo posunul před donátory.

Podrobný rozpis projektu a možnost jej podpořit svým hlasem naleznete na internetových stránkách Burzy filantropie (hlasování na stránce dole).

Upozorňujeme, že z jednoho e-mailu lze hlasovat pouze 1x; limit hlasů z jedné IP adresy je stanoven na 1 hlas denně. Hlasovat pro projekty je možné do čtvrtka 17. května 2018 do 12 hodin.

Děkujeme Vám za Vaši podporu!