Tříkrálová sbírka je v plném proudu

Bojujeme s nemocemi, s časem i náladami malých králíčků, ale radost  lidí z vzácné návštěvy  vše obrátí k dobrému, dodává  energii. Loni byl na Tři krále třeskutý mráz, i když sluníčko potutelně lákalo ven, letos je ke koledníkům zatím počasí milosrdné.

Stejně i lidé. V drtivé většině mají z návštěvy Tří králů radost, vnímají, že přinášejí požehnání, úsměvy, naději pro potřebné a hudební osvěžení. Kasička je důležitá až pak, po přání všeho dobrého do roku 2018.

Peníze, které prostřednictvím Charity doputují kam je třeba, mohou hodně ulehčit život, těm, kteří žijí v mínusových položkách.

Delegace z dalekých krajů a jejich malá i velká veličenstva budou zdobit ulice až do neděle 14. 1. 2018, kdy Tříkrálová sbírka letošního roku končí. Na malebné skupinky malých i velkých králů a králíčků se pak budeme těšit zase až za rok. Koho Tři králové nezastihnou doma a do sbírky by chtěl přispět, může tak učinit v sídle Charity Svitavy Hřbitovní 2257/1.

Miriam Holubcová

5. října

Půjčovna kompenzačních pomůcek

Oznamujeme, že ve středu 17. října 2018 bude Půjčovna kompenzačních pomůcek z technických důvodů uzavřena . Otevřeno bude ve čtvrtek 18. 10. 2018 v tyto časy: 10:00 - 12:00 a 13:00 - 15:00 .

Děkujeme za pochopení.

17. srpna